Yüksek Hacimli Stoklama Tankı


Yüksek Hacimli Stoklama tankları özellikle su, meşrubat, süt, zeytinyağı, asit ve kimyasal gibi her türden sıvı ürünün saklanabileceği özel tanklar, Ceytaş bünyesinde üretilmekte ve monte edilmektedir.
Ceytaş stoklama tankı, stoklanacak ürünün uzun bir süre özelliklerini kaybetmeden korunabilmesi için teknik olarak bazı belirgin donanımlarla tamamlanarak üretilmişlerdir. Bu tanklar, kapalı devre olarak stoklama yapmaktadırlar ve müşteri ihtiyacına yönelik olarak vakum ya da azot gazı basılması gibi yöntemler ile stoklanacak ürünün hava ile teması tamamen engellenebilir.
Tankın içindeki malzemenin, ısıtılması, soğutulması ya da dış hava şartlarından bağımsız bir sıcaklıkta tutulması söz konusu olan ürünler için tasarlanan tanklar içten ya da dıştan ısı ceketleri ile sarılabilir. Bu ısı ceketlerinin içinde dolaşan hava, su ya da yağ ürünü istenen sıcaklıkta sabit tutmaktadır.
Ceytaş, söz konusu stoklama tanklarının imalatının yanı sıra, tankların dolumunun ve boşaltımının sağlandığı boru hatlarını, sensörlü vanalarını, PLC kontrollü otomatik dolum-boşaltım-tartım sistemlerini içeren anahtar teslim projeleri de gerçekleştirmiştir. Stoklama sistemlerinde, tüm aksesuarlar kalitesini ispatlamış Avrupa firmalarından tedarik edilmektedir.

CNC Kaynak Kalitesi

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *